ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Badkamerbladen van Keramiek

Wij bieden u niet alleen werkbladen maar we hebben ook andere keramische producten als vensterbanken en tafelbladen in ons assortiment opgenomen. Onze producten welke in de natuursteen fabriek worden gemaakt, zijn uniek en worden dus niet in een massale oplagen bij ons gedumpt. Ieder persoon heeft namelijk weer zijn of haar eigen voorkeuren en wij willen er graag voor zorgen dat bij onze klanten alles naar wens is.

Mocht u een speciale afwerking of rand willen voor uw badkamerblad dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen via onze offerte pagina. Hier kunt u alle informatie vinden die u wilt weten over de verschillende soorten materialen, afwerkingen, randen en meer die wij aanbieden voor badkamerbladen. Bovendien kunt u hier ook bladen voor andere toepassingen zoals keukenbladen, tafelbladen en vensterbanken aanvragen.

Badkamerbladen naar uw eigen smaak

Onze werkbladen kunnen dus in verschillende soorten natuursteen worden geleverd. Materialen als keramiek, graniet en terrazzo zijn bij ons zeer populair en al deze materialen zij zeer geschikt om te gebruiken voor een badkamerblad.

Heeft u al een mooi interieur en wilt u de kleur van dit interieur laten weerklinken in uw badkamerbladen? Of wilt u juist in uw badkamerblad een speciaal, uniek effect creëren zoals in het toevoegen van stukjes glas in het blad. Dit zijn dingen die wij allemaal voor u kunnen verwezenlijken in onze fabriek. Naast dat wij veel verschillende producten te bieden hebben zijn, zijn wij ook een van de leveranciers van badkamerbladen van top merken als Compac en Silestone.

Spoelbakken en kranen

Wij bieden natuurlijk niet alleen badkamerbladen aan. Bij deze bladen horen natuurlijk ook de nodige toebehoren. Zo heeft elke badkamer wel een spoelbak met een kraan. Dit zijn accessoires waarvoor wij veel mogelijkheden voor u te bieden hebben. Zo hebben wij voor elk interieur wel een bijpassende kraan te bieden.

De kranen en spoelbakken die wij te bieden hebben, beschikken bovendien over een zeer moderne uitstraling. Deze accessoires worden bij de installatie van een badkamerblad ook voor u geïnstalleerd mits u deze dus heeft gecombineerd met een badkamerblad. Dit laatste is dus ten zeerste aan te raden omdat we dan in de fabriek de gaten en de uitsparingen voor de wasbak en de kraan al kunnen maken, voordat het blad opgeleverd wordt.

Wilt u weten hoeveel u kwijt gaat zijn voor uw badkamerblad incl. spoelbakken en kraan of wilt u weten hoeveel deze accessoires los gaan kosten? Dit komt u alemaal te weten door een offerte aan te vragen op onze offerte pagina.