ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Indien u video instructies wilt over natuursteen werkbladen, aanrechtbladen of andere natuursteen werkbladen, verwijzen we u naar de video’s van natuursteen-werkblad.be

[table id=1 /]

Informatieve video’s; informatie over natuursteen

Informatie over natuursteen en natuurstenen werkbladen: Wij bieden een variëteit aan video’s aan om informatie te delen hoe bijvoorbeeld een werkblad opgemeten zou moeten worden, maar vooral wat de verschillen zijn tussen bijvoorbeeld keramiek, terrazzo, composiet en graniet.

Waarom zoveel informatie over natuursteen op onze site?

De keuze voor welk materiaal u kiest voor uw blad van natuursteen is van uiterst groot belang – zowel voor de uitstraling van het blad evenals het gebruik ervan. Sommige materialen zijn nu eenmaal beter geschikt in bepaalde situaties dan andere materialen.

Laten we een aantal voorbeelden noemen. Graniet en keramiek zijn heel erg resistent tegen hitte en hoge temperaturen. Deze stenen zijn dan ook gevormd in de hitte van de aarde (graniet) en de oven (keramiek). U kunt dus zonder problemen een hete kookpan op een aanrechtblad van keramiek of graniet plaatsen. Dit is echter een minder geslaagd idee op een terrazzo werkblad.

Graniet is daarentegen niet waterdicht terwijl terrazzo en composiet dit wel zijn. Dat betekent dat bij een graniet werkblad u moet oppassen dat vloeistoffen, vetten en oliën niet door de lege ruimtes van het gesteente sijpelen en vlekken achter laten. Dit kunt u gelukkig oplossen door het werkblad af te dichten. Als u echter een graniet werkblad bij ons besteld, dan zullen wij deze van te voren voorzien van een speciale beschermingslaag waardoor u zich dus hierover voorlopig geen zorgen hoeft te maken.

Welke keuzes heb ik nog meer?

Naast de keuze tussen vier verschillende materialen (keramiek, composiet, graniet en terrazzo) kunt ook kiezen uit vele verschillende kleuren, afwerkingen en randen. Daarnaast u ook de afmetingen (lengte en breedte) en de dikte van het werkblad bepalen. In het laatste geval ontvangt u overigens geen massief rotsblok maar zorgen wij ervoor dat de natuursteen opgedikt wordt. Op deze manier wordt er minder materiaal gebruikt en is de steen niet loeizwaar. Op deze manier blijven prachtige dikke werkbladen van natuursteen praktisch. Andersom zouden deze bladen veels te zwaar zijn voor normaal gebruik.

Voor meer informatie over natuursteen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contact formulier. We kunnen ook bij u langs komen met een aantal voorbeelden. Heeft u inmiddels besloten voor welke natuurstenen u graag een prijsje ontvangt? Vul dan meteen ons offerte formulier.