ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

De Natuursteen Fabriek – productieproces

In een moderne natuursteen fabriek worden al uw natuurstenen producten naar wens en op maat gemaakt. In de fabriek hebben wij verschillende machines staan die ervoor zorgen dat uw werkblad eruit komt te zien zoals het hoort.  Doordat wij al onze bladen direct bij deze fabriek bestellen besparen wij veel op onze kosten! Deze besparingen berekenen we weer door in onze prijzen zodat u als klant veel minder hoeft betalen.

In deze fabriek worden alleen producten gemaakt van top kwaliteit. De bladen worden tijdens en na de productie meerdere malen gecontroleerd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoog werkblad. Daarom kunnen wij ook een behoorlijk lange garantie op al onze natuursteen producten aanbieden. Wij zijn er namelijk zeker van dat u geen problemen zult ondervinden met de kwaliteit van onze bladen.Wilt u meer weten over onze fabriek en hoe uw werkblad word gemaakt? Neem dan gerust contact met ons op!

De natuursteen fabriek

In deze fabriek worden alle stenen met uiterste zorg behandeld. Als natuurstenen producten niet goed worden behandeld en/of bewerkt, dan kunnen deze kwaliteit verliezen en fragiel worden. Hierdoor gaat de levensduur van uw werkblad achteruit en komt u soms voor onverwachte kosten te staan. Doordat deze fabriek gebruik maakt van de modernste technieken voor het verwerken van natuursteen blijft de kwaliteit van het product op top niveau. Al deze machines staan onder uiterste zorg van verschillende professionals die elke dag bezig zijn met het perfectioneren van de productie processen.

Bij deze productie processen moet u denken aan bijvoorbeeld de nieuwe waterjet techniek waarmee het natuurstenen product wordt verwerkt. Verder maken wij gebruik van een geavanceerde RIM cutting disk voor het op maat snijden van de bladen. Door deze techniek kan het werkblad afgesneden worden in de door uw gekozen materialen zonder dat deze beschadigd worden. Omdat natuursteen van nature een erg zwaar materiaal is, worden al onze zware producten machinaal gelift om zo schade en onzichtbare breuken in de stenen te voorkomen.

In onze fabriek wordt er met verschillende materialen gewerkt. Hierbij moet u denken aan materialen als keramiek, graniet, composiet en terrazzo. Al deze materialen kunnen worden gevormd en bewerkt tot uw gewenste product.

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Heeft u al een keuze weten te maken? Vul dan nu gratis en snel ons offerte formulier in. Zodra wij deze ontvangen zult u snel een offerte ontvangen met een aantrekkelijke aanbieding voor u.