ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Onze Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

Wij streven er naar om kwaliteit en lage prijzen met elkaar te combineren. Dit is mogelijk omdat wij geen hoge maandelijkse lasten hebben. En doordat wij een webwinkel zijn hebben wij geen last van hoge kosten. Wij hoeven niet elke maand een te dure showroom inclusief personeel te betalen. Ook besparen wij een hoop geld op vervoerskosten. Doordat wij alles direct bestellen bij de fabriek hebben we geen tussenpartijen die een deel van de winst opslokken en hebben we ook minder vervoerskosten.

Let daarnaast ook goed op de kwaliteit van de producten. Wij hebben budgetstenen van zeer degelijke kwaliteit maar ook stenen van top kwaliteit zoals onze Silestone en Compac composiet werkbladen. Deze stenen lijken niet goedkoop maar in vergelijking met de stenen van andere aanbieders in het hogere segment zijn onze prijzen zeer scherp. Wij kunnen u verzekeren dat wij een lage prijs bieden voor al onze stenen, zowel onze budgetstenen als onze top bladen. Aarzel dan ook niet langer en vraag nu een offerte aan. Zodra wij deze ontvangen hebben sturen wij u direct uw offerte terug met een aantrekkelijke prijsopgave.

Showroom of webwinkel?

Wij kunnen deze scherpe prijzen bieden omdat u niet mee betaald aan onze vaste lasten. Dit geeft als voordeel dat wij kwalitatief goede producten kunnen bieden tegen relatief lage prijzen. Wij snappen dat u het product graag even in het echt wilt zien bij een aankoop als deze. Daarom is het mogelijk om samples opgestuurd te krijgen tegen een kleine vergoeding. U kunt samples krijgen van onder andere de materialen graniet, composiet, keramiek en terrazzo. Met deze samples kunt u bekijken welk product u het mooist vindt en welke van deze stenen het beste bij uw huis passen.

Wij kunnen u ook helpen met andere zaken. Onze medewerkers hebben verstand van alles wat met natuursteen te maken heeft en kunnen zonder problemen uw vragen over hoeken, vlakbouwsparingen, maximale afmetingen en meer. Het is mogelijk om zelf uw bladen te installeren maar ook wij kunnen dit voor uw doen.

Als u meer informatie wilt kunt u onze video pagina bekijken. Ook kunt u contact met ons opnemen om vragen te stellen. Wilt u meer informatie over de prijzen? Vraag dan nu gratis en snel uw offerte aan! Wij zullen zo snel mogelijk een aantrekkelijke offerte naar u toe sturen.