ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Meer informatie over Ons

Wij van aanrechtblad-keramiek.nl streven ernaar om kwaliteit en service aan te bieden zonder de hoge prijzen. Wij proberen altijd het ideale product aan te bieden zonder onze dat onze tarieven hierdoor stijgen.

Ons assortiment bestaat uit meerdere producten die bestaan uit natuursteen. Naast deze producten hebben wij ook accessoires die op deze artikelen aansluiten.

Wij streven er altijd naar de beste te zijn in kwaliteit en service en daarom richten wij ons volledig op deze twee zaken.  U zult u deze nooit dezelfde kwaliteit en service aantreffen als dat van bij ons voor onze lage prijzen.

Wij hopen dat u we u van dienst kunnen zijn.

Wat is Silestone?

Silestone is een product gemaakt uit natuurlijk kwarts. De stenen van Silestone zijn  speciaal ontworpen voor de keukens en badkamers van nu. Al deze producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen worden aangepast naar uw ontwerp. Een groot voordeel van Silestone is de hygiënische laag die op hun werkbladen aanwezig is.

Silestone maakt hun werkbladen van 93% natuurlijk kwarts. Door deze combinatie van de werkbladen worden deze harder dan normaal. Kwarts brengt ook een extra beschermlaag tegen bacteriën waardoor deze werkbladen makkelijker zijn te onderhouden.  Hierdoor worden werkbladen met kwarts de ideale producten voor in uw keuken en badkamer.

Dit materiaal is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Het is verkrijgbaar als vensterbank maar ook al badkamerblad. Een investering in een Silestone werkblad is een investering op lange termijn.

Wat is Compac?

Compac is opgericht in 1975 op Spaanse grond. Vandaag de dag zit het hoofdkantoor nog steeds in de hoofdstad van Spanje. Door de jaren heen is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste natuursteen oppervlakten leveranciers die er is. Het succes van dit bedrijf komt voort uit de twee moderne productiecentra die het bedrijf heeft laten maken. één van de productiecentrums richt zich volledig op marmer en de andere op kwarts. Door deze fabrieken is het mogelijk deze materialen goedkoper en sneller te bewerken en verwerken. Compac heeft een groot kanaal van leveranciers en levert dan ook in vele landen en zodoende bij ons.

Met meer als 400 professionals aan het werk wordt Compac dagelijks nog verbeterd en onderhouden. Hierdoor zijn de leveringen altijd op tijd en is de kwaliteit van het hoogste niveau.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER MATERIAAL

Hoe zwaar zijn natuurstenen keukenwerkbladen?

Deze producten zijn vaak zwaar. Gemiddeld wegen deze materialen 80kilo per vierkante meter.

Waarvoor kan ik graniet en kwarts nog meer gebruiken?

Deze producten zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Deze producten kunnen worden geïnstalleerd in alle kamers van het huis en zijn daar dan ook geschikt voor. Heeft u zelf ideeën over het gebruik van onze materialen maar kunt u daar niks over vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag wat er allemaal mogelijk is.

Waarom is graniet en kwarts geschikt voor keukenwerkbladen?

Natuurstenen producten zien er allemaal mooi en luxueus uit. Al deze producten zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Het is een zwaar materiaal maar krijgt u dan ook kwaliteit voor terug.

Hebben granieten en kwarts keukenwerkbladen oneffenheden?

Wij gebruiken alleen Producten van hoogwaardige kwaliteit. Graniet is een materiaal uit de natuur en heeft daarom kleine puntjes in de werkbladen zitten. Het is onmogelijk om deze  oneffenheden helemaal uit het product te halen. Deze oneffenheden kunnen worden behandeld tot dat ze niet meer zichtbaar zijn. Werkbladen die met kwarts zijn bewerkt hebben dit probleem niet. Kwarts kruipt in de kleine ruimtes en vult deze op.

Zijn marmer, kalksteen & leisteen geschikt voor keukenwerkbladen?

Deze materialen zijn veel voorkomend in Europa. Echter worden deze weinig gebruikt in de Benelux. Dit komt omdat deze materialen makkelijker beschadigd raken. Bij graniet zal dit niet zo snel voorkomen en wordt daarom vaker aangeraden. Ook geven Europeanen vaker voorkeur in meer versleten materialen omdat zei dit mooi vinden. Hierdoor zou de steen natuurlijker lijken.

Wat zijn de verschillende eigenschappen van graniet en marmer?

Deze materialen komen allemaal voort uit natuurlijk materiaal, helaas houden de overeenkomsten hierna op. Graniet komt voort uit extreem hoge temperaturen en wordt diep in de aarde gevonden. Het komt voort uit kristallisering van verschillende mineralen. Marmer komt voor uit meer plantaardig materiaal. Dit materiaal wordt vaker gevonden tussen slib onder water. Het stollen van deze steen soorten duurt miljoenen jaren.

Wat zijn de beste keukenwerkbladen – Graniet, kwarts of marmer?

De levensduur van deze materialen is nagenoeg hetzelfde. Het is belangrijker hoe u met het product omgaat dan welk materiaal u gebruikt. Het is daarom verstandig om geen hete pannen of ander kookgerei direct op deze producten te zetten. Ook raden wij aan geen agressief schoonmaak middel te gebruiken tijden het schoonmaken van deze producten.

Kwarts heeft vaker een grote weerstand tegen aandoeningen zoals verkleuring als andere materialen. Een ander voordeel van kwarts is dat deze handgemaakt is en dus geen natuurlijke oneffenheden vertoont, het eind resultaat wordt altijd gecontroleerd door een laboratorium.

Graniet biedt dezelfde eigenschappen als kwarts. Het heeft alleen één min punt tegenover kwarts. Graniet zal meer vocht opnemen als kwarts. Hierdoor is het iets moeilijker om graniet schoon te houden. Als u iets oplet bij graniet kunt u dit gemakkelijk voorkomen

Marmer wordt gemiddeld het meest gebruikt in de badkamers en natte omgevingen. Het wordt niet aangeraden marmer te gebruiken als werkblad in de keuken. Marmer is net iets zachter als kwarts en graniet waardoor er makkelijker krassen en putjes in het materiaal komen.

Wat is Kwarts?

Kwarts komt voort uit verschillende gekristalliseerd mineralen. Dit materiaal wordt met de fabriek gemaakt en is één van de hardste materialen die er zijn.

Wat is Terrazzo?

Terrazzo wordt al jaren gebruikt en komt voort uit het mengen van cementen producten met marmer of natuursteen. Dit ‘’papje’’ word uitgehard en dan heeft u terrazzo.

Wat is keramiek?

Keramiek komt voor door het hard op elkaar persen van verschillende klei soorten. Doordat dit product bij elkaar geperst word is het keihard en beschadigd het niet snel door bijvoorbeeld messen.

Kan ik een mes op mijn keukenblad gebruiken?

Het is mogelijk om op sommigen van onze materialen direct een mes te gebruiken. Daarin tegen rijden wij die ernstig af. Door een mes te gebruiken op uw keukenblad kan of het keukenblad of uw mes beschadigen, hierom is het altijd beter om gewoon een snij plank te gebruiken.

Hoe dik zijn keukenwerkbladen?

Al onze keukenwerkbladen zijn verkrijgbaar in de naar u gewenste maten.

Moeten stenen materialen worden afgedicht?

Al onze werkbladen zouden moeten worden afgedicht. Dit gebeurd al direct vanuit de fabriek, het is echter zo dat sommigen van onze natuurstenen vanuit zichzelf al goed tegen water kunnen. Toch brengen wij altijd een laag aan op uw werkblad waardoor deze makkelijker schoon te houden is en de hygiëne hoog blijft.

Wat is de maximale grootte van een niet-ondersteunde overhangende deel van een stenen keukenwerkblad?

Wij maken onze werkbladen nooit groter als 3,5m. Dit doen wij om meerdere redenen. Het is niet mogelijk om ze langer te snijden door onze machines, hierdoor moeten wij de werkbladen aan elkaar maken waardoor deze achteruit gaat in kwaliteit.

Kan steen worden gerepareerd?

Het is mogelijk om een klein deukje of putje te repareren met een speciaal middel. Echter kunnen wij geen grote scheuren of barsten repareren zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Kunt u verschillende steenafwerking op kwarts gebruiken?

Nee de meeste van onze producten worden al met afwerkingsproducten geleverd.

Hoe ver overlapt het overhangende deel de dingen eronder?

Vaak steken keukenwerkbladen zo een 20mm uit. De zijkanten hebben gemiddeld een overhangend gedeelte van 10-20mm.

Kan marmer gebruikt worden in keukenwerkbladen?

Marmer is goedkoper vaak goedkoper als graniet. Het is wel zo dat graniet steviger is als marmer. Wij raden zelf af om marmer te gebruiken in de keuken af omdat het te snel beschadigd met messen en pannen in de buurt. Ook is het wenselijk om speciaal schoonmaak middel te gebruiken bij marmer.

 

Hoe zwaar zijn stenen keukenwerkblad?

Deze zijn heel zwaar gemiddeld zo een 80 kilo per vierkante meter.

Wat moet ik weten over graniet?

Graniet word niet met een machine gemaakt, maar is een natuur product. Hierdoor is geen enkele versie hetzelfde en kunnen er oneffenheden inzitten. Het materiaal zal wel telkens dezelfde kwaliteit hebben en hier hoeft u zich dan ook geen zorgen over te maken.

Kunnen graniet oppervlakken worden beschadigd?

Graniet is hetzelfde als andere materialen, ook dit kan beschadigen. Het is echter niet makkelijk om graniet te beschadigen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een pan of mes laat vallen, Maar dan zou er ook geen schade moeten ontstaan vanaf een normale hoogte. U kunt daarom ook kiezen om verschillende afwerkingen te nemen die sterker zijn als andere. Bij wat meer poreuze granieten soorten moet u oppassen dat u geen chemicaliën gebruikt. Gelukkig komt uw aanrecht hier niet elke dag mee in contact maar het kan zijn dat er anders vlekken voorkomen in uw aanrechtblad. Ook raden wij aan altijd een snijplank te gebruiken. Er kunnen anders twee dingen gebeuren, uw aanrechtblad raakt beschadigd of uw mes raakt beschadigd en dat wilt niemand.

Het voorbeeld dat ik voor graniet heb gezien heeft putjes in de bladen. Zal een blad er ook zo voor mij uit komen te zien?

In elk graniet blad zitten putjes. Dit komt door de kristallijnen en verschillende mineralen. Als wij onze granieten werkbladen afleveren zult u hier geen last van hebben. Wij polijsten altijd eerst onze werkbladen waardoor uw geen last heeft van deze oneffenheden.

Kan ik hete pannen direct op het granieten keukenwerkblad zetten?

Ja het is mogelijk om kleine schades te repareren. Dit doen wij met een special middel die in dezelfde kleur wordt aangebracht als uw werkblad. Als dit eenmaal is uitgehard ziet u hier nauwelijks meer wat van.

Is het mogelijk om een klein putje te repareren?

Ja het is mogelijk om kleine schades te repareren. Dit doen wij met een special middel die in dezelfde kleur wordt aangebracht als uw werkblad. Als dit eenmaal is uitgehard ziet u hier nauwelijks meer wat van.

Kan graniet scheuren/barsten?

Deze problemen komen eigenlijk alleen voor tijdens installatie en vervoeren. Anders is dit materiaal simpelweg gewoon te sterk om zomaar te scheuren.

Vlekt graniet gemakkelijk?

Graniet heeft nagenoeg geen last van vlekken. Het dichtheid niveau verschilt wel per kleur soort van graniet maar door onze laag blijft het werkblad om beschadigd. Het kan zijn dat er een vlek te zien is nadat er 30 tot 60min wat water op uw werkblad gelegen heeft. Deze vlek zal na verloop van tijd zelf opdrogen en er zal niks meer van te zien zijn.

Waar komt graniet vandaan?

Graniet komt oorspronkelijk voort uit magma. Deze magma word onder extreme hitte en druk tegen elkaar aangedrukt. Door dit proces komt er na jaren graniet uit voort.

Zijn granieten bladen duur?

De hoge prijzen van graniet liggen bij de stenen die het minst vaak worden besteld. Dit komt omdat Onze machines dan speciaal moeten worden aangepast om uw stenen te maken en dit kost tijd en geld. De werkbladen die vaak worden besteld kunnen daarom dan ook goedkoper worden gemaakt

AANRECHTBLAD FABRIEK VEEL GESTELDE VRAGEN

VERKOOPT U DIRECT AAN DE CONSUMENT?

Wij leveren aan verschillende soorten klanten. Hierbij moet u denken aan consumenten, ontwikkelaars en aannemers. Wij hopen zoveel mogelijk verschillende klanten soorten van dienst te kunnen zijn.

WAAROM ZIJN UW PRIJZEN ZO LAAG?

Door onze manier van ondernemen. Wij hebben namelijk geen te dure showrooms en verkopers die wij maandelijks moeten betalen. Wij bestellen alles direct bij de fabriek waardoor wij een hoop onnodige kosten besparen.

 

WAAR BIEDT U UW DIENSTEN AAN?

Aanrechtblad-keramiek.nl levert graniet en kwarts keukenwerkbladen door de gehele BENELUX.

OFFERTES, INFORMATIE EN BESTELLINGEN VEEL GESTELDE VRAGEN

HOE KRIJG IK EEN OFFERTE?

Wij hebben op onze website verschillende knoppen staan met ‘’offerte aanvragen’’ ook kunt u hier klikken om naar het aanvraag formulier te gaan. Als u dit voor u heeft moet u keuze maken tussen de verschillende materialen en alle benodigde maten doorgeven. Hierna krijgt u zo snel mogelijk reactie van ons met een aantrekkelijke prijs.

WAAROM KAN IK NIET GEWOON ONLINE BESTELLEN?

Keuken aanrechtbladen zijn geen doorsnee producten. Wanneer er nog dingen veranderd moeten worden na uw bestelling kan dit namelijk hoge kosten en veel onnodig tijdverlies met zich meebrengen. We willen er zeker van zijn, zoveel mogelijk, dat uw bestelling zonder enig probleem uitgevoerd wordt. We doen dit door meer informatie van u te vragen – het is misschien ouderwets, maar het werkt. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

KAN IK MONSTERS ONTVANGEN?

Ja, u kunt ze gemakkelijk bestellen via onze website.

IN WELK GEBIED BENT U ACTIEF?

We zijn landelijk actief, door heel de BENELUX.

WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ACCEPTEREN WIJ?

We accepteren enkel bankoverschrijvingen en contante betalingen.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN KEUKENWERKBLAD WORDT GEPLAATST?

We leveren en plaatsen keukenwerkbladen zo snel mogelijk. (binnen 8 weken na order).

KAN IK EEN BESTELLING MET AFLEVERING PLAATSEN?

Dit is mogelijk maar bepaalde factoren moeten in acht genomen worden voordat u besluit om via deze weg te gaan. Allereerst hebt u geschikt vervoer nodig die toegang heeft tot grote stukken steen en het gewicht van de aanrechtbladen kan houden. 400 kilo is standaard voor een installatie. U heeft ook een A frame nodig om ervoor te zorgen dat de aanrechtbladen veilig staan en een aantal mensen die het blad kunnen tillen en deze op een veilige en secure manier kunnen verplaatsen. Wanneer het stuk steen eenmaal opgetild is hebben wij geen enkele aansprakelijkheid meer met betrekking tot u. Als u het beschadigd tijdens het vervoeren naar uw voertuig, gedurende het vervoer of de installatie is de verantwoordelijkheid voor u. We adviseren u de kostenbesparing met de bovengenoemde risico’s te vergelijken maar, zoals altijd, de keuze blijft bij de klant.

KAN IK ERGENS ANDERS STEEN KOPEN DIE U KUNT FABRICEREN?

Dit is geen dienst die wij leveren.

HELPT U MIJ BIJ DE KEUZE VOOR EEN KLEUR?

Mocht u moeilijk heden hebben met het uitzoeken van de geschikte kleuren voor u huis dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

MOET IK WACHTEN MET HET GEBRUIK VAN MIJN KEUKENWERKBLAD NADAT DEZE IS GEÏNSTALLEERD?

Als het werkblad is geïnstalleerd kan deze direct worden gebruikt. Wij raden wel aan om een eventuele spoelbak een nacht te laten rusten.

IS INSTALLATIE BIJ DE OFFERTESOM INBEGREPEN?

Nee. De offerte is alleen voor levering.

INSTALLATIE VEEL GESTELDE VRAGEN

SNIJDT EN SLIJPT U DE KEUKENWERKBLADEN TER PLEKKE?

Nee. Al onze werkbladen worden verwerkt met behulp van zowel state of the art machines en vakmensen in onze werkplaatsen. Het is dus professioneel werk om deze stenen te slijpen en daar komen meerdere dingen bij kijken.

KUNNEN WE DE VOEGEN TUSSEN STUKKEN ZIEN?

Ja. Echter, een stabiele basis die niet kan bewegen tussen de template en de installatie van de voegen zou erg glad moeten zijn. Over het algemeen zijn onze voegen minder dan 3 mm breed.

BEVESTIGT U MIJN WASBAK?

Wij bevestigen voor u alleen de wasbak. De water kranen en andere aansluitingen zult u zelf verder moeten regelen.

SLUIT U MIJN WASBAK AAN?

Nee, u moet hiervoor een geschikte vakman regelen om dit te doen.

WAT KAN IK DOEN OM BIJ HET INSTALLATIEPROCES TE HELPEN?

Graniet en kwarts zijn erg zwaar en kunnen soms lastig te hanteren zijn in kleine ruimtes. Een vrij pad naar de plek van bestemming is daarom essentieel. Het tijdelijk verwijderen van deuren en andere dingen die niet van belang zijn tijdens het installeren van het keukenwerkblad is belangrijk.

MOET MIJN MUURUNITS WORDEN GEMONTEERD VOORDAT U KOMT?

Het is aanbevolen om de muurunits niet eerst te monteren. Echter, bij bijstaande keukenwerkbladen is dit niet mogelijk. Dressoirs of boilerkasten die onder de keukenwerkbladen komen mogen niet worden gemonteerd.

ZULLEN DE MUREN WORDEN BESCHADIGD TIJDENS DE INSTALLATIE?

Muren zijn zelden recht of vierkant, dus om gaten te voorkomen is het soms nodig om gips uit te hakken. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de schade te voorkomen, maar we adviseren niet om schilderwerk of andere muurwerken eerst af te maken voor de installatie is geweest.

KAN IK MIJN EIGEN MONTAGE REGELEN?

Als u dit wenst – kunnen we alleen het steenproduct leveren zodat u uw eigen installatie kunt regelen. Wees erop bedacht dat de steen erg, erg zwaar is en met grote voorzichtigheid moet worden vervoerd en geïnstalleerd – het is geen één mans taak.