ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Garantie

Wij leveren veel verschillende producten en met elk product kan er wel iets gebeuren. U wilt niet dat als er iets na een korte tijd al kapot gaat zodat u weer geld moet betalen om dit te repareren of te vervangen. Wij hebben erg veel vertrouwen in onze producten en zijn er zeker van dat er weinig van dit soort gevallen voorkomen.

Om deze reden bieden we dan ook zeer lange garantietermijnen aan op onze producten van natuursteen. Zo krijgt u op veel van de artikelen op onze site, waaronder alle werkbladen, wel 10 jaar garantie, mits aan de algemene- en garantievoorwaarden wordt voldaan. Ook bieden wij twee jaren garantie op onze accessoires zoals spoelbakken, kranen en overige producten. Onze producten zijn onder andere afkomstig van top merken als Silestone en Compac . Door op kwaliteit te selecteren kunnen wij u deze garantie aanbieden.

Meer over onze lage prijzen

Zoals u misschien al heeft vernomen zijn onze prijzen zeer laag, zeker in vergelijking met andere aanbieder. Dit is dan ook iets waar bij ons voor de volledige 100% de focus op ligt. Wij willen namelijk dat een werkblad voor iedereen betaalbaar moet zijn. Zo hebben wij verschillende oplossingen gevonden om onze prijzen laag te houden. Wij hebben geen grote showrooms, dure parkeerplekken of gigantische kantoren. Dit zijn allemaal dingen die geen waarde toevoegen aan uw product maar wel de prijs beïnvloedt. Om deze redenen kunnen wij onze prijzen dus laag houden en meer klanten tevreden stellen met een aanrechtblad van top kwaliteit zonder dat u een tweede hypotheek hoeft te nemen.

Showroom of webwinkel?

Ook hebben wij het voordeel dat wij een webwinkel zijn. Zoals u misschien al weet betekent dit dat alle zaken online worden afgehandeld en hierom is er dus geen groot pand nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bedrijven die niet online te werk gaan. Zij hebben een hoop kosten die wij niet hebben en daarom kunnen wij met onze prijzen voor hetzelfde kwaliteit product of wellicht zelfs beter onder hun prijs duiken.

Veel vragen zijn ook te vinden in de FAQ. Heeft u een andere vraag, of een vraag over de garantie, neem gerust contact op.

Voor vragen kunt u ons bereiken via het contact formulier. U kunt ook meteen een offerte aanvragen door ons offerte formulier in te vullen op de daarvoor bedoelde pagina. We komen zo snel mogelijk bij u terug met een aantrekkelijk aanbod.