ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

IKEA werkblad of toch liever natuursteen werkblad?

Wij krijgen vaak berichten van mensen die bij ons graag een werkblad willen bestellen maar zich zorgen maken omdat deze mensen al in het bezit zijn van een IKEA keuken. Zij vragen ons dan of het mogelijk is om een aanrechtblad op hun IKEA keuken te plaatsen. Wij hebben een goede relatie met IKEA en mensen in dienst die alles van het Zweedse bedrijf en haar producten af weten. Wij kunnen dan ook op de meeste IKEA keukens zonder problemen een aanrechtblad plaatsen. Onze bladen moeten hier op echter dan wel worden afgesteld en wij raden u dan ook ten strengste aan om de installatie en het opmeten van deze keukenbladen aan ons over te laten.

Zo zijn er veel mensen die bij IKEA een keuken kopen zonder een aanrechtblad. Wij raden u dan wel aan om eerst contact met ons op te nemen om zo te kijken welke mogelijkheden er zijn. U heeft zelf de keuze om de installatie en het opmeten van alle maten door ons te laten doen. Wij raden u wel erg aan om, zoals hierboven al is aangegeven, dit door ons te laten doen zodat u niet voor onverwachte problemen komt te staan.

IKEA werkblad | IKEA werkbladen specialist

Zoals eerder al vermeld is, hebben wij heel erg veel ervaring met het plaatsen van aanrechtbladen op IKEA keukens en doen dit dan ook erg graag. Ook kunt u op onze website verschillende filmpjes bekijken voor het inmeten van uw keuken mocht u dit zelf willen doen en dit karwei niet graag laat uitbesteden. Wij kunnen ook een afspraak met u maken voor een consult waarin wij alle mogelijkheden kunnen laten zien en uw keuken op kunnen meten.

IKEA werkblad | IKEA spoelbakken, kranen en accessoires

Onze professionele monteurs hebben niet alleen ervaring met het plaatsen van keukenbladen. Zij kunnen u ook helpen met het installeren en verplaatsen van verschillende IKEA mengkranen, spoelbakken en kookplaten. Omdat wij daarnaast op de hoogte zijn van de maten van een groot deel van het assortiment van IKEA, kunt u doorgeven welke accessoires u al heeft zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens het produceren van de werkbladen. Net als een origineel IKEA werkblad zorgen wij er dan voordat alles perfect op zijn plek past.

U kutn natuurlijk ook kiezen voor de spoelbakken, kranen en overige toepassingen uit ons eigen assortiment.

IKEA werkblad | Vragen

Mocht u verder nog vragen hebben over ons product of over de keukens waar wij onze bladen op kunnen plaatsen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden zo kunt u er ook voor kiezen om het contact formulier in te vullen. U kunt ook meteen bij ons een offerte aanvragen.