ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Keramiek

Keramiek wordt gemaakt door verschillende bestanddelen met elkaar te mengen. Deze materialen worden daarna gegoten in de gewenste mal en verhit in een oven tot het keramiek wordt. Voor dit proces is het nodig om zeer hoge temperaturen te halen. Daarom is het eindproduct goed bestand tegen deze hoge temperaturen.

Wat zijn de voordelen van keramiek?

Keramiek is een zeer hard materiaal met een hoge dichtheid. Wij raden u aan om keramiek schoon te houden door een mild schoonmaak middel te gebruiken of een product aan te schaffen dat hier speciaal voor bedoeld is. Ook raden wij aan om ook keramische bladen een onderzetter te gebruiken voor hete pannen en ander heet kookgerei. het kan namelijk voorkomen dat er anders beschadigingen optreden ondanks het feit dat keramiek relatief goed bestand is tegen de hitte.

Zoals hierboven al aangegeven staat, heeft keramisch materiaal een hoge dichtheid. Dat betekent dat keramische aanrechtbladen, badkamerbladen en andere bladen niet poreus zijn. Met name voor in de keuken en in de badkamer, waar u toch wel spoelbakken en kranen verwacht, is dit een groot pluspunt.

We hebben in ons assortiment veel verschillende keramische producten in diverse kleuren. Samen met composiet heeft u bij keramiek de meeste keuze als het om kleuren gaat. De andere twee materialen, graniet en terrazzo, zijn in minder kleuren verkrijgbaar. Daar wordt onderscheid tussen de stenen vooral door middel van versieringen als glitters en splinters gemaakt.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij maken geen gebruik van dure showrooms waardoor wij lagere maandelijks lasten hebben. Ook hebben wij hierdoor veel minder personeel in dienst en ook hier besparen wij dus een hoop geld op. Verder bestellen wij direct bij de fabriek waardoor wij meerdere voordelen ten opzichte van andere aanbieders te bieden hebben. Wij maken hierdoor bijvoorbeeld geen gebruik van tussenpartijen die ook geld willen hebben en bovendien hebben wij geen opslagplaats nodig waarvoor we dan ook weer voor zouden moeten betalen. Door deze manier van ondernemen en door de ontwikkelingen op het gebied van productietechnieken is het daarom nu mogelijk om hoogwaardige natuurstenen producten aan te bieden voor een relatief lage prijs.

Vraag nu gratis en snel uw offerte aan![/readmore]

Keramiek Aanrechtblad | Uw Aanrechtblad van Keramiek rechtstreeks uit de fabriek. Kwaliteits keramiek voor een scherpe prijs.