ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Kranen voor uw keuken werkblad

In ons assortiment hebben wij naast al onze natuurstenen producten ook bijpassende kranen voor u. Kranen zijn een belangrijk onderdeel van uw werkblad. Bedenk u eens hoe vaak gebuikt u uw kraan per dag? Waarschijnlijk heel vaak! Daarom is het belangrijk om een kraan van goede kwaliteit te hebben. Naast de kwaliteit van de kraan is het ook belangrijk dat de kraan mooi past bij uw aanrechtblad, badkamerblad of werkblad.

Kranen | Ons assortiment

Wij adviseren een kraan en werkblad tegelijkertijd aan te schaffen. Dit omdat wij dan rekening kunnen houden met de maten van de kraan tijdens het bewerken van uw werkblad. Tijdens het leveren van uw werkblad krijgt u ook de kraan mee geleverd. U kunt zelf kiezen of u het werkblad en bijpassende kraan zelf installeert of dat u dit aan ons overlaat. Onze medewerkers doen dit graag voor u.

Als u interesse heeft in één van onze producten aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Wij hebben verschillende soorten materialen in ons assortiment. Wij hebben graniet, composiet, terrazzo en keramiek als mogelijke keuzes voor uw werkblad. Naast onze natuurstenen oppervlakken hebben wij dus ook nog spoelbakken en kranen in ons assortiment. Al deze producten kunnen worden aangeschaft in één bestelling.

De natuurstenen producten kunnen in alle soorten en maten worden aangeschaft; de specificaties laten wij volledig aan u over. Bovendien kunt u naast het materiaal ook de kleur bepalen. Afhankelijk van welk materiaal u kiest, zijn er verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk.

Kranen | Samples en andere vragen

Houd wel rekening met de kranen en spoelbakken als u een materiaal kiest voor uw werkblad. Wij raden u dan ook aan deze tegelijkertijd aan te schaffen. Als u geen idee heeft welke accessoires goed passen bij het werkblad dat u voor ogen heeft, dan kunnen wij ook langskomen met een aantal voorbeelden. U kunt dan zelf zien hoe alles er in de praktijk uit komt te zien zodat u een beter beeld krijgt.

Onze prijzen blijven laag omdat wij geen gebruik maken van te dure showrooms en verkopers. Ook bestellen wij direct bij de fabriek waardoor wij een tussenpersoon overslaan. Door deze manier van ondernemen kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig product aanbieden tegen een relatief lage prijs.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gratis contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar. Als alle details rond zijn kunt u ook meteen bij ons een offerte aanvragen.