ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Overige toepassingen

Naast ons vaste assortiment aan bladen is het mogelijk om ook natuurstenen oppervlakken voor andere toepassingen te laten maken. Dit is allemaal mogelijk omdat wij een fabriek hebben die de stenen bewerkt op de manier zoals u dat wilt. Het is bij ons mogelijk om goedkope stenen maar ook om stenen van top merken als Silestone en Compac te laten bewerken tot een product dat aan al uw wensen voldoet. Als u op zoek bent naar een ander natuursteen product dan wat u in ons assortiment op onze site kunt vinden, dan kunt u nu een offerte aanvragen. Bij het aanvragen van deze offerte is het wel belangrijk dat u goed aangeeft welke maten het product dat u wilt hebben, heeft.

Overige toepassingen – Werkbladen van 3 meter of langer

Het is niet mogelijk om werkbladen te laten maken die groter zijn als 3 meter. Dit komt omdat we dan stukken natuursteen aan elkaar moeten sluiten waardoor deze bladen veel minder stevig zouden zijn. Als u goed kijkt is het ook bijna nooit zo dat er een stuk natuursteen van 3 meter aan te pas moet komen. Als een oppervlak langer is dan 3 meter, dan wordt er gebruik gemaakt van twee afzonderlijke bladen.

Overige toepassingen – Offerte aanvragen

Het is bij ons mogelijk uw producten te laten maken van de volgende materialen: graniet, terrazzo, composiet en keramiek. Daarnaast bieden we ook diverse accessoires zoals spoelbakken en kranen aan. U kunt beide met elkaar combineren; sterker nog, dit wordt zelfs aangeraden omdat de bladen dan kunnen worden afgestemd op de verschillende accessoires.

Het is verstandig om in de offerte alle maten en materialen te verwerken. Wij moeten goed weten wat u bedoeld zodat het maximale resultaat eruit gehaald kan worden. Zodra wij de offerte hebben ontvangen krijgt u zo snel mogelijk een bericht terug met een scherpe prijsopgave

Overige toepassingen – Business to Business

Wij leveren ook aan andere bedrijven. Het komt vaak voor dat andere bedrijven interesse hebben in onze producten. Als u zelf ook gelijkwaardige producten verkoopt, neem dan contact met ons op. Het is goed mogelijk dat we wat voor elkaar kunnen betekenen. Naast aan onze collega’s in de natuursteen business, leveren wij ook vaak aan bedrijven zoals ziekenhuizen, hotels en sportverenigingen. Deze bedrijven hebben ook vaak natuurstenen producten nodig waarvan wij ze dus kunnen voorzien.

Heeft u interesse? Neem dan spoedig contact met ons op. Wij zullen een afspraak maken met u zodat alle mogelijkheden tijdens een bezoek besproken kunnen worden.