ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Spoelbakuitsparingen zijn gratis indien u een order plaatst van boven de €999!

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken.

Naast natuurstenen producten hebben wij ook spoelbakken in ons assortiment. Deze spoelbakken zijn verkrijgbaar in RVS, steen, en in tegeltjesvariant.  Als u nu een offerte aanvraagt boven de € 999,- dan krijgt u van ons een gratis spoelbakuitsparing erbij! Naast onze spoelbakken hebben wij bijpassende kranen in ons assortiment. Deze producten kunnen worden gecombineerd of los worden besteld. Allebei deze producten kunnen wij voor u installeren.

Spoelbakken | Ons assortiment

Naast een werkblad zijn spoelbakken een belangrijk onderdeel van uw keuken. Een spoelbak is een onderdeel van de keuken welke iedere dag wel meerdere keren zal worden gebruikt in huis en daarom is het belangrijk dat deze naar uw zin is. Daarom hebben wij in ons assortiment een aantal spoelbakken zitten die goed passen bij onze werkbladen. Wij adviseren u de spoelbakken met bijpassende kraan tegelijkertijd te bestellen met het werkblad. Als u dit doet kunnen wij namelijk rekening houden met het zagen van de juiste maten zodat de spoelbak op zijn plek past. Ook kunnen wij u dan alles tegelijkertijd bezorgen. Ook zullen wij alles voor u installeren.

Als u interesse heeft in een nieuw werkblad met bijpassende spoelbak en/of kraan dan is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies en nemen direct een paar stalen mee van de verschillende natuurstenen die wij aanbieden. Zo kunt u direct het materiaal van dichtbij zien en kijken wat het beste in uw huis past. Ook kunt u direct alle vragen stellen die bij uw opkomen. Mensen vinden het vaak ook lastig om zelf een keuze te maken in kleur, omdat een aanrechtblad een groot oppervlak is en dus een grote invloed heeft op de uitstraling van de keuken.

Spoelbakken voor verschillende soorten bladen

Het is ook mogelijk om spoelbakken te kopen voor andere kamers in uw huis. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de badkamer, garage of de toiletruimte. Wij kunnen inkopen bij verschillende leveranciers en hebben daarom altijd wat passends voor u voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer informatie over de verschillende producten die wij leveren dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het is mogelijk contact met ons op te nemen via het contact formulier. Ook kunt u direct een offerte invullen met de producten die u graag wilt hebben. Hierna kunnen wij u een offerte terug sturen met eens scherpe prijs.

In de offerte is het belangrijk dat u alle maten vermeld van uw werkblad. Ook willen wij graag weten welk materiaal u wilt en of er spoelbakken en/of kranen bij besteld moeten worden.

Spoelbakken | Vragen

Als u meer wilt weten over onze voorwaarden voor garantie en onze service. Dan kunt u met ons contact opnemen. Ook voor het aanvragen van verschillende stalen kunt u met ons contact opnemen. Dit geeft u de mogelijkheid om thuis de verschillende stalen te bekijken en een goede keuze te maken over uw materiaal.