ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Installatie

Werkblad installeren

Het kopen van een aanrechtblad is niet moeilijk, dat kan namelijk iedereen. Maar hoe installeert u nu eigenlijk zo’n groot en zwaar natuursteen blad.  Dit is iets waar veel vakmanschap en jaren ervaring bij komt kijken. Zo zijn er bij ons verschillende vakmannen in dienst die zich voornamelijk bezig houden met het aansluiten en plaatsen van deze aanrechtbladen. Zij hebben hiervoor speciale trainingen en scholing gevolgd en hebben bovendien ook zeer veel ervaring hier mee. Wij raden u dan ook ten strengste aan om het installeren door ons te laten doen. Er zijn namelijk verschillende dingen die er mis kunnen gaan als u zelf het blad wilt plaatsen. Zo kunt u altijd dingen vergeten waar u rekening mee moet houden. Ook kan het voorkomen dat u niet in het bezit bent van de juiste apparatuur en gereedschap voor het uitvoeren van deze installatie.

Werkblad installeren – Houd rekening met het gewicht

De aanrechtbladen die wij leveren kunnen erg zwaar zijn. Zo zijn onze bladen gemiddeld per 5 meter al 250 kg. Dit kan een normaal mens niet optillen in zijn of haar eentje. Het verplaatsen van natuurstenen werkbladen moet dan ook altijd met een paar man gebeuren.

Wij zijn in het bezit van de juiste apparatuur en het juiste gereedschap om dit te verwezenlijken. Ook weten wij hoe we alles af moeten werken zodat u geen lekkages krijgt.  Het goed afwerken van het blad zorgt ook voor een langere levensduur. Wij willen er dan ook voor zorgen dat u zich nergens meer druk hoeft over hoeft te maken en komen graag het werkblad voor u installeren. Deze service is echter niet verplicht.

Werkblad installeren – Waarom niet zelf doen

Veel mensen denken wel iemand te kennen die erg handig is of iemand met een technische opleiding. Er kunnen veel dingen mis gaan en u bent als u zelf het blad wilt aansluiten hier dan ook zelf verantwoordelijk voor. Het kan dus zijn dat het blad beschadigd raakt en u nog veel verder van huis bent. Probeer daarom niet zelf voor een oplossing te kiezen en besteed het uit aan ons en laat uw werkbladen, spoelbakken en kranen installeren door professionals.

Niet alleen het kwaliteit van de natuursteen is belangrijk. Het is ook belangrijk dat iemand het blad professioneel komt aansluiten en dat deze persoon hier veel ervaring mee heeft. Onze vakmannen zijn speciaal opgeleid om deze bladen perfect aan te sluiten. Het juist installeren van een werkblad is namelijk net zo belangrijk als de kwaliteit ervan.

Vraag bij ons nu vandaag nog een offerte aan voor het leveren van top kwaliteit natuurstenen werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken.