ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Werkblad tekening

Bij ons kunt u ook kiezen om zelf uw werkbladen op te meten. Daarom leggen wij u uit hoe u gemakkelijk zelf aan de slag kunt met het opmeten van uw werkblad thuis.

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn na onze uitleg dan kun u gerust contact met ons opnemen. Het is vaak al genoeg als u een schets bij ons inlevert. Aan de hand van deze schets kunnen onze deskundigen vaak al een tekening maken. Het is belangrijk dat de maten, het soort materiaal, de geprefereerde afwerking, de gaten en uitsparingen voor de spoelbakken en kraan en tot slot de hoeken duidelijk zijn aangegeven op de tekening.

Werkblad tekening voorbeeld

Werkblad Tekening
Werkblad Tekening
Aanrechtblad tekening
Aanrechtblad tekening

Hierboven ziet u een aantal voorbeelden waar uw schets aan moet voldoen. Het is mogelijk deze tekeningen op te sturen via e-mail of via de post. Als wij uw tekening ontvangen hebben, krijgt u van ons ter verificatie met de computer gemaakte tekening van ons terug.

Om het officieel te maken, sturen wij daarnaast ook nog een tekening van het product naar u toe. Als u daarna een kleur voor uw werkblad uit heeft gekozen en de offerte die wij voor u hebben opgesteld, heeft geaccepteerd, dan komen wij deze hierna opmeten.

Wij raden aan om goed de tijd te nemen om alle maten nauwkeurig op te nemen voordat u uw tekening indient. Het is niet mogelijk om een paar centimeter af te zagen als de installatie eenmaal in volle gang is en het blad in onze fabriek geproduceerd is.

Waarom is het opmeten van de maten belangrijk?

Het is van groot belang dat de maten zowel van te voren, voordat u uw offerte indient, en voordat het blad geproduceerd wordt, op te meten. Aller eerst omdat, zoals hierboven al beschreven wordt, het erg lastig wordt om een blad dat eenmaal klaar is en door de fabriek is afgeleverd te bewerken. Als het blad daarnaast eenmaal geïnstalleerd is, wordt het nog moeilijker om deze aan te passen. Bovendien hebben wij ook de maten nodig voor het opstellen van een prijsopgave op maat.

Een andere reden is dat, wanneer u ervoor kiest om de bladen bij u thuis te laten installeren, onze monteurs een idee moeten krijgen van hoe het blad dat geïnstalleerd zal worden eruit komt te zien. Wanneer zij langskomen om de maten op te nemen, bekijken zij ook meteen rond in de kamer waar het blad geplaatst zal worden om een goed beeld te krijgen van de situatie. Zo kan op de dag van de levering de montage van de bladen op een snelle, veilige en professionele manier aangepakt worden.