ACTIE: GRATIS OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJS. TOP KWALITEIT. RECHTSTREEKS UIT PORTUGAL.

Werkbladen

Onze werkbladen zijn ideaal voor in uw keuken. Wij bieden u praktische werkbladen met welke bovendien erg hygiënisch zijn. Wij  hebben verschillende soorten werkbladen voor u in ons assortiment welke allemaal van hoge kwaliteit zijn. Werkbladen zijn vaak zwaar maar ook stevig. Een goed werkblad moet hittebestendig en makkelijk te onderhouden zijn.  Uw werkblad is een belangrijk onderdeel van uw keuken. U gebruikt deze meerdere keren op een dag. Het is daarom erg belangrijk dat u een goede keuze maakt bij het uitzoeken van uw werkblad.

Kwarts wordt al tijden gebruikt voor onder andere het maken van composieten werkbladen. Door het gebruik van kwarts in deze werkbladen worden de bladen steviger en krijgen ze een langere levensduur. Ook is door het toevoegen van kwarts het werkblad beter bestand tegen krassen. Onze grootste leveranciers van composiet, Silestone en Compac, leveren werkbladen welke zelfs maar liefst voor 93% uit natuurlijk kwarts bestaan. Deze werkbladen zijn dan ook van top kwaliteit.

Vroeger was het niet mogelijk voor iedereen om een werkblad te kopen waarin kwarts verwerkt was. Dit komt omdat kwarts van zichzelf een duur materiaal is. Door de moderne ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van vraag en aanbod op de markt is er nu een manier gevonden kwarts en werkbladen met kwarts erin goedkoper te fabriceren.

Wij hebben verschillende soorten werkbladen in ons assortiment. Het is op onze site mogelijk om te kijken naar verschillende kleuren en modellen van onze werkbladen. Uiteraard heeft elke werkblad een andere eigenschappen en specificaties. Kijk daarom altijd doen naar deze eigenschappen en bekijk de situatie bij uw thuis. Heeft u nog jonge kinderen die vaak drinken omgooien dan is het verstandig om een materiaal te kiezen dat waterdicht is zoals terrazzo, composiet of keramiek. Dit zorgt ervoor dat uw werkblad minder vocht opneemt en daardoor er langer mooi uit blijft zien en bovendien hygiënisch blijft.

Altijd lage prijzen

Het is voor ons belangrijk om altijd lage prijzen te kunnen bieden aan onze klanten. Wij kunnen deze lage prijzen bieden omdat wij geen gebruik maken van dure showrooms en niet vast zitten aan het uitkeren van salarissen aan een grote groep medewerkers; we komen rond met weinig personeel . Wij bestellen bovendien direct bij onze fabriek en hebben daarom ook geen kosten aan vele tussenpersonen en tussenpartijen. Tot slot besparen we op deze manier vervoerskosten die normaliter erg hoog liggen aangezien wij met zware producten werken. Wij streven er naar altijd hoge kwaliteit producten aan onze klanten te bieden en deze te leveren met uitstekende service. Wij besparen dus niet op deze onderdelen maar op vaste kosten die een normale winkel met showroom wel heeft.